Pääsin palkkatöihin. Kivaa vaihtelua yrittäjyyteen. Tänään eväänäni oli nokkossoppaa, josta tuli ukkojen kanssa pöydässä puhetta kasvissyönnistä. Eräällä työkaverilla oli ollut harjoittelussaa vegetaristi, joka siis söi mm kananmunia. Kaveri oli tuumannut, että hyvä kun tytölle muna kelpaa. Tästä juttu johti kysymykseen, että voiko vegaani, joka ei periaatteessa käytä mitään eläinkunnan tuotteita, ottaa suihin. Ukot oli sitä mieltä, että voi, ja pitääkin. Lienee makuasia. Kai silläkin on merkitystä, nieleekö vai sylkeekö.

Sylkeminen sinänsä on mielestäni vähän typeryyttä. Sehän on sotkemista, ja nimenomaan pyrin suihinotolla välttämään sotkua. Onhan se sentään paljon siistimpää ;) Ei välttämättä tarvi mennä suihkuun, ellei hikitilanne sitä vaadi. Jos meinaa sylkeä, se lienee helpointa suihkussa (vai mikä on yleinen käytäntö? Joku asiaan vihitty rätti saamatteilla?), ja siinä vaiheessa sitten on sama että mihin ukko purkautuu. Vai eikö ihmisperäistä tuotetta lasketa eläinperäiseksi?

Nyt ihan todella kaipaisin kommentteja vegaaneilta, miehiltä, vegaanimiehiltä, sekä homoilta että heteroilta, aivan kaikilta asiallisilta. Kiitos.